25. mars 2010

Svar på spørsmål #1

Da er det vel på tide at vi svarer på de spørsmålene som har kommet inn så langt. Det er stor variasjon i hva folk spør om, og det er morsomt! Flere spørsmål mottas med stor takk, og husk at alle som stiller spørsmål har mulighet til å vinne et par Bananas! Spørsmålene legger du inn i kommentarfeltet nederst. Husk at vi må være i stand til å få tak i deg som har sendt inn (dersom du ønsker å være med i konkurransen).

Da kjører vi i gang!


Svar til Petter Northug
Kaffør hæng det ein mælkekartong på væggen? Å itt minst, kaffør e det itt bilde av mæ på kartøngen?Vi har en liten mistanke om at det ikke er DEN Petter Northug som har sendt oss dette spørsmålet, men vi skal svare. Kartongen henger der fordi vi tilfeldigvis kom over dobbeltsidig teip og en melkekartong samtidig. Men hvorfor Petter Norhug ikke er på den vet vi ikke. Fordi den er for liten?

Svar til sexy_girl_94
E bare lurte på om han derre martin e singel?????!!!!!!
Vi må nok dessverre skuffe deg der. Martin er nok ikke singel. Lykke til!

Svar til Ivrige Iver
Hvor lange er hårene på brystkassa til Knut Eirik tilsammen?
Dette her var et spørsmål av den vanskelige sorten. Vi har rett og slett kommet fram til at vi ikke har ressurser til å undersøke dette grundig, men inviterer Ivrige Iver til å foreta målingen.


Svar til Mr. Miyagi
Om ein smurf skulle vore so uheldig at han forveksla ein sokk med ein smurfesigar (det er viden kjendt at smurfesigara finst i akkurat dei to samme fargekombinasjonane som sokkane), kva farge ville smurfen då blitt?
Dette er en interessant problemstilling vi ikke har tenkt på før! Etter å ha tatt en telefon til Smurfedirektoratet og Statens Institutt for Smurfeforskning, så har vi fortsatt ikke noe godt svar. Men vi har gjort en ukvalifisert gjetning! Hvis en Smurf røyker en blå sokk(DiscoBananas), så vil han/hun bli knallgrønn. Rosa prikker kan også forekomme. Gule sokker (FlowerBananas) vil nok mest sansynlig gjøre Smurfer røde. Korreksjoner mottas med takk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar