8. mars 2010

Bananas på Gründerdagen

I forbindelse med Fylkesmessa for studentbedrifter i Møre og Romsdal arrangerte Høgskolen i Ålesund Gründerdagen 2010. Bananas stilte med stand, og hvilken stand det ble! Jeg tror med veldig stor sikkerhet at vi er de eneste som noen sinne har vartet opp med 70-talls strandbar som stand!

Det ble ingen tur til NM for oss under Fylkesmessa. Det ble heller ikke pris for beste stand, selv om det var prisen vi så til de grader gikk inn får å ta. Likevel er vi strålende fornøyd. Selv i vår villeste fantasi hadde vi ikke sett for oss at det skulle bli så bra, med både "stråtak", egen leskedrikk, morsomme konkurranser, happyhour, discolys og "servering av sokker". Et fantastisk skilt på taket, og deilig 70-tallsmusikk fra en gammel Radionette radio i bakgrunnen satte prikken over i'en!

Selv om det som sagt ikke ble pris for beste stand på oss denne gangen, så er vi helt overbevist om at vi hadde den standen som fikk mest oppmerksomhet, og som folk husket etter at de gikk derfra. Det var jo hele tiden målet vårt også, så hva slags kriterier juryen hadde når de delte ut prisen får stå for deres regning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar